Udhëtimi 2 ditor Venetiko – Meteora

ITENERARI

Dita 1

 • Nisja nga Tirana në orën 06.00

 • Gjatë rrugës ndalesa dhe mbërrijme në orën 12.30 në Venetiko ku do zhvillojm rafting për 3 orë.

 • Mbas përfundimit të rafting nisemi për në qytetin e Grevenas ku do konsumojme drekën ne një nga restorantet me të mira të qytetit me specialitete të ndryshme të gatimit të kërpudhave.

 • Mbas drekës nisemi per ne qytetin Kalabaka ku do akomodohemi në hotel.

 • Mbasditja e lirë

 

Dita 2

 • Zgjimi në mëngjes herët dhe nisje drejt Meteorës.

 • Hiking për disa orë dhe vizita ne monastiret piktoreske.

 • Pik nik në natyrë dhe lojëra të ndryshme.

 • Vizitë ne Muzeun e Historisë natyrore dhe kërpudhave

 • Kthimi për në Tiranë

logo.png
+355 44 52 15 79
+355 69 8355305

RRUGA "HAKI MBORJA" , B. no 19

TIRANA,ALBANIA

You can also find us on:

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle